The most recent content from our members.
There's a wealth of content waiting for you to explore! Need support or have a question? Sign in or register to get started.
سلام لطفا به من کمک کنید، من از شبکه عصبی و بگینگ برای بعبود عملکرد استفاده میکنم، برای تفسیر شبکه عصبی مشکل دارم، آیا اپراتور شبکه عصبی در رپیدماینر از پرسپترون چند لایه استفاده میکند(پیش خور یا پس انتشار)؟ وزن ها . خطاها را چگونه آپدیت میکند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این پارامتر دقیقا چه کاری انجام میدهدmoment?????.....
سلام. وقت بخیر آیا میتوان خروجی حاصل از یک فرایند پردازش بینایی ماشین در پایتون را با کمک رپیدماینر آنالیز کرد؟ از راهنمایی شما متشکرم mbs
سلام وقت بخیر برای شرایطی که نمیتوان با قاطعیت تصمیم گرفت پیشنهاد شما جز از استفاده از منطق فازی چیست؟ آیا برای شرایطی همسان با گوگل الگوریتمی بجز از یادگیر عمیق و شبکه عصبی پیشنهاد میدهید؟ متشکرم
سلام وقت بخیر آیا دیتای نمونه ای از جنس توالی فریم های فیلمی آماده برای تست کردن در رپیدماینر وجود دارد؟ اگر چنین دیتایی وجود دارد لطفا لینک آن را ارسال نمایید باتشکر mbs
سلام وقت بخیر آیا زمانیکه از دو مجموعه دیتا برای یک پردازش استفاده میکنیم الزاما باید هر دو دیتا دارای ویژگی های یکسانی باشند؟ مثلا اگر دو دیتای مورد نظر به فرمت اکسل باشند آیا باید از نظر نام و تعداد ستونها یکسان باشند؟ پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم mbs
Hi How can I import a video data to RM and analyze it? regards mbs .............................................................................................................................................................. سلام چگونه میتوانم دیتایی از جنس فیلم را به سیستم دهم و آن را آنالیز کنم؟ باتشکر mbs
سلام. وقت بخیر چگونه میتوان بعضی از ستون های اکسل را در بکارگیری مدل موثرتر و کارآمد تر بیان کرد؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hello how we can make some columns more important and…
سلام. وقت بخیر در حین اتصال به سرور برای فعال کردن اپراتور زیر به مشکل سرور برخورد کردم و سرور پاسخگوی درخواست ارسالی نبود. لطفا راهنمایی بفرمایید Explain predictions با تشکر mbs…
سلام. چند قانون ساده و سریع برای ارسال سوالات در انجمن رپیدماینر اولویت اولیه جستجو: لطفا قبل از بیان هر مطلبی، ابتدا ایده خود را در انجمن جستجو کنید. چنانچه ایده شما از قبل در انجمن موجود بود نترسید زیرا ذهنهای بزرگ یکسان فکرمیکنند </> به پست خود با استفاده از کد "XML" خود را به طور کامل از تب XML پردازش و به کمک ابزار…
please help me this model have a problem i don't know howe to salve it