A program to recognize and reward our most engaged community members
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?><process version="5.3.005"> <context> <input/> <output/> <macros/> </context> <operator activated="true" class="process" compatibility="5.3.005" expanded="true" name="Process"> <process expanded="true"> <operator activated="true" class="retrieve" compatibility="5.3.005" expanded="true" height="60" name="Retrieve Golf" width="90" x="45" y="30"> <parameter key="repository_entry" value="//Samples/data/Golf"/> </operator> <operator activated="true" class="set_role" compatibility="5.3.005" expanded="true" height="76" name="Set Role" width="90" x="313" y="30"> <parameter key="name" value="Play"/> <parameter key="target_role" value="label"/> <list key="set_additional_roles"/> </operator> <operator activated="true" class="weka:W-AdaBoostM1" compatibility="5.3.001" expanded="true" height="76" name="W-AdaBoostM1" width="90" x="514" y="30"> <process expanded="true"/> </operator> <connect from_op="Retrieve Golf" from_port="output" to_op="Set Role" to_port="example set input"/> <connect from_op="Set Role" from_port="example set output" to_op="W-AdaBoostM1" to_port="training set"/> <connect from_op="W-AdaBoostM1" from_port="model" to_port="result 1"/> <portSpacing port="source_input 1" spacing="0"/> <portSpacing port="sink_result 1" spacing="0"/> <portSpacing port="sink_result 2" spacing="0"/> </process> </operator></process>
Sep 24, 2013 8:31:39 AM com.rapidminer.tools.I18N <clinit>INFO: Set locale to en.Sep 24, 2013 8:31:39 AM com.rapidminer.tools.plugin.Plugin registerPluginsINFO: Register plugin: WekaSep 24, 2013 8:31:41 AM com.rapidminer.tools.expression.parser.ExpressionParserFactory <clinit>INFO: Default version of expression parser registered successfullySep 24, 2013 8:31:42 AM com.rapidminer.parameter.ParameterTypePassword decryptPasswordWARNING: Password in XML file looks like unencrypted plain text.Sep 24, 2013 8:31:43 AM com.rapidminer.tools.OperatorService initINFO: Loading additional operators specified by rapidminer.operators.additional (${RAPIDMINER_OPERATORS_ADDITIONAL})Sep 24, 2013 8:31:43 AM com.rapidminer.tools.OperatorService initSEVERE: Cannot find operator description file ${RAPIDMINER_OPERATORS_ADDITIONAL}.Sep 24, 2013 8:31:45 AM com.rapidminer.tools.OperatorService initINFO: Number of registered operator classes: 452; number of registered operator descriptions: 578; number of replacements: 407Sep 24, 2013 8:31:45 AM com.rapidminer.tools.jdbc.JDBCProperties <init>WARNING: Missing database driver class name for ODBC Bridge (e.g. Access)Sep 24, 2013 8:31:45 AM com.rapidminer.tools.jdbc.JDBCProperties registerDriversINFO: JDBC driver ca.ingres.jdbc.IngresDriver not found. Probably the driver is not installed.Sep 24, 2013 8:31:48 AM com.rapidminer.gui.ApplicationPerspectives loadAllCONFIG: Loading perspectives.Sep 24, 2013 8:31:48 AM com.rapid_i.deployment.update.client.UpdateManager checkForUpdatesCONFIG: Ignoring update check. Last update check was on 9/24/13 8:29 AM.Sep 24, 2013 8:31:57 AM com.rapidminer.io.process.XMLImporter parseOperatorINFO: The parameter 'name' is unknown for operator 'Set Role' (" Set Role ")."Sep 24, 2013 8:31:57 AM com.rapidminer.io.process.rules.ReplaceParameterRule conditionedApplyINFO: Parameter 'name' in 'Set Role' ('set_role') was renamed to 'attribute_name'.Sep 24, 2013 8:32:05 AM com.rapidminer.tools.WrapperLoggingHandler logINFO: No filename given for result file, using stdout for logging results!Sep 24, 2013 8:32:05 AM com.rapidminer.Process runINFO: Process startsSep 24, 2013 8:32:05 AM com.rapidminer.Process loadInitialDataINFO: Loading initial data.Sep 24, 2013 8:32:05 AM com.rapidminer.operator.tools.ExampleSetToStream <init>WARNING: Using deprecated example set stream version 1Sep 24, 2013 8:32:05 AM com.rapidminer.gui.ProcessThread runSEVERE: Process failed: operator cannot be executed (Array index out of range: 0). Check the log messages...java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: Array index out of range: 0 at java.util.Vector.get(Unknown Source) at java.util.Collections$UnmodifiableList.get(Unknown Source) at com.rapidminer.operator.learner.weka.GenericWekaMetaLearner.getWekaParameters(GenericWekaMetaLearner.java:173) at com.rapidminer.operator.learner.weka.GenericWekaMetaLearner.learn(GenericWekaMetaLearner.java:92) at com.rapidminer.operator.learner.weka.GenericWekaMetaLearner.doWork(GenericWekaMetaLearner.java:84) at com.rapidminer.operator.Operator.execute(Operator.java:867) at com.rapidminer.operator.execution.SimpleUnitExecutor.execute(SimpleUnitExecutor.java:51) at com.rapidminer.operator.ExecutionUnit.execute(ExecutionUnit.java:711) at com.rapidminer.operator.OperatorChain.doWork(OperatorChain.java:375) at com.rapidminer.operator.Operator.execute(Operator.java:867) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:949) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:873) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:832) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:827) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:817) at com.rapidminer.gui.ProcessThread.run(ProcessThread.java:63)Sep 24, 2013 8:32:05 AM com.rapidminer.gui.ProcessThread runSEVERE: Here: Process[1] (Process) subprocess 'Main Process' +- Retrieve Golf[1] (Retrieve) +- Set Role[1] (Set Role) ==> +- W-AdaBoostM1[1] (W-AdaBoostM1) subprocess 'Weka Learning'Sep 24, 2013 8:32:05 AM com.rapidminer.gui.ProcessThread runSEVERE: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: Array index out of range: 0java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: Array index out of range: 0 at java.util.Vector.get(Unknown Source) at java.util.Collections$UnmodifiableList.get(Unknown Source) at com.rapidminer.operator.learner.weka.GenericWekaMetaLearner.getWekaParameters(GenericWekaMetaLearner.java:173) at com.rapidminer.operator.learner.weka.GenericWekaMetaLearner.learn(GenericWekaMetaLearner.java:92) at com.rapidminer.operator.learner.weka.GenericWekaMetaLearner.doWork(GenericWekaMetaLearner.java:84) at com.rapidminer.operator.Operator.execute(Operator.java:867) at com.rapidminer.operator.execution.SimpleUnitExecutor.execute(SimpleUnitExecutor.java:51) at com.rapidminer.operator.ExecutionUnit.execute(ExecutionUnit.java:711) at com.rapidminer.operator.OperatorChain.doWork(OperatorChain.java:375) at com.rapidminer.operator.Operator.execute(Operator.java:867) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:949) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:873) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:832) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:827) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:817) at com.rapidminer.gui.ProcessThread.run(ProcessThread.java:63)Sep 24, 2013 8:32:11 AM com.rapidminer.tools.WrapperLoggingHandler logINFO: No filename given for result file, using stdout for logging results!Sep 24, 2013 8:32:11 AM com.rapidminer.Process runINFO: Process startsSep 24, 2013 8:32:11 AM com.rapidminer.Process loadInitialDataINFO: Loading initial data.Sep 24, 2013 8:32:11 AM com.rapidminer.operator.tools.ExampleSetToStream <init>WARNING: Using deprecated example set stream version 1Sep 24, 2013 8:32:11 AM com.rapidminer.gui.ProcessThread runSEVERE: Process failed: operator cannot be executed (Array index out of range: 0). Check the log messages...java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: Array index out of range: 0 at java.util.Vector.get(Unknown Source) at java.util.Collections$UnmodifiableList.get(Unknown Source) at com.rapidminer.operator.learner.weka.GenericWekaMetaLearner.getWekaParameters(GenericWekaMetaLearner.java:173) at com.rapidminer.operator.learner.weka.GenericWekaMetaLearner.learn(GenericWekaMetaLearner.java:92) at com.rapidminer.operator.learner.weka.GenericWekaMetaLearner.doWork(GenericWekaMetaLearner.java:84) at com.rapidminer.operator.Operator.execute(Operator.java:867) at com.rapidminer.operator.execution.SimpleUnitExecutor.execute(SimpleUnitExecutor.java:51) at com.rapidminer.operator.ExecutionUnit.execute(ExecutionUnit.java:711) at com.rapidminer.operator.OperatorChain.doWork(OperatorChain.java:375) at com.rapidminer.operator.Operator.execute(Operator.java:867) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:949) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:873) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:832) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:827) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:817) at com.rapidminer.gui.ProcessThread.run(ProcessThread.java:63)Sep 24, 2013 8:32:11 AM com.rapidminer.gui.ProcessThread runSEVERE: Here: Process[1] (Process) subprocess 'Main Process' +- Retrieve Golf[1] (Retrieve) +- Set Role[1] (Set Role) ==> +- W-AdaBoostM1[1] (W-AdaBoostM1) subprocess 'Weka Learning'Sep 24, 2013 8:32:11 AM com.rapidminer.gui.ProcessThread runSEVERE: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: Array index out of range: 0java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: Array index out of range: 0 at java.util.Vector.get(Unknown Source) at java.util.Collections$UnmodifiableList.get(Unknown Source) at com.rapidminer.operator.learner.weka.GenericWekaMetaLearner.getWekaParameters(GenericWekaMetaLearner.java:173) at com.rapidminer.operator.learner.weka.GenericWekaMetaLearner.learn(GenericWekaMetaLearner.java:92) at com.rapidminer.operator.learner.weka.GenericWekaMetaLearner.doWork(GenericWekaMetaLearner.java:84) at com.rapidminer.operator.Operator.execute(Operator.java:867) at com.rapidminer.operator.execution.SimpleUnitExecutor.execute(SimpleUnitExecutor.java:51) at com.rapidminer.operator.ExecutionUnit.execute(ExecutionUnit.java:711) at com.rapidminer.operator.OperatorChain.doWork(OperatorChain.java:375) at com.rapidminer.operator.Operator.execute(Operator.java:867) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:949) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:873) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:832) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:827) at com.rapidminer.Process.run(Process.java:817) at com.rapidminer.gui.ProcessThread.run(ProcessThread.java:63)