Hi I have a recruitment dataset that has different attributes for recruitment. One of those attribut
Hi I have a recruitment database that has different recruitment features. One of these features is the target function which has two modes of acceptance or rejection. Do I want to know which of these data attributes has the most impact on acceptance?(For example, the practical score feature has the most impact on passing) Which model do I use for data mining and explain howI put in the data set
Find more posts tagged with
Sort by:
1 - 7 of
71
سلام در تفسیر مدلی که طراحی کردید یعنی 52درصد قبول شدن 127نفر قبول نشدن؟ @mbs
@monadr
اگر به سمت چپ سطرها توجه کنید دو بخش میبینید که یک بخش بیانگر میزان پیش بینی قبولی صحیح و یک بخش میزان پیش بینی صحیح مردودی است حالا اون اعداد 52 و 127 برای محاسبه صحیح پیش بینی قبولی و مردودی هستند
حالا پرسیژن و ریکال که دو معیار برای ارزیابی هستند هم در جدول نمایش داده شده است و میزان صحت نهایی برای هر دو بخش مردودی و قبولی99.44 است
امیدوارم تونسته باشم مشکلتون حل کنم
mbs
اگر به سمت چپ سطرها توجه کنید دو بخش میبینید که یک بخش بیانگر میزان پیش بینی قبولی صحیح و یک بخش میزان پیش بینی صحیح مردودی است حالا اون اعداد 52 و 127 برای محاسبه صحیح پیش بینی قبولی و مردودی هستند
حالا پرسیژن و ریکال که دو معیار برای ارزیابی هستند هم در جدول نمایش داده شده است و میزان صحت نهایی برای هر دو بخش مردودی و قبولی99.44 است
امیدوارم تونسته باشم مشکلتون حل کنم
mbs
Sort by:
1 - 1 of
11
سلام. روزبخیر

من دیتاست شما را دانلود کردم و دیدم .بنظرمن ستون تابع هدف را بعنوان ستون پیش بینی درنظر بگیرید و میتوانید با الگوریتم های مختلف کار خود را پیاده سازی کنید.
این نمونه پیاده سازی با الگوریتم بیزین ساده هست
و این هم نتیجه پیاده سازی
فایل پیاده سازی شده را هم ارسال کردم
بازهم اگر سوالی بود بفرمایید توضیح میدم
موفق باشیدmbs